Lägg grunden för ditt företag på 12 veckor

Driver du ett företag själv, eller med upp till 10 anställda och vill fördjupa dig i hur du driver att framgångsrikt företag?

12 veckor som ger dig klarhet i att driva och växa ditt företag – samtidigt som du faktiskt gör det!

Utbildning i smågrupper med guidning genom kurserna i onlineuniversitetet Business Made Simple – där vi också har löpande personliga avstämning för att följa upp hur du själv implementerar dina nya kunskaper!

Nuläge

Lärande

Tillväxt

Nuläge

Gör en nulägesanalys och få direkt feedback på vilket område du bör prioritera i första hand!

Lärande

12 veckors lärande och direkt nytta/implementering av det du lär dig. Vi kombinerar eget lärande på egen tid, gruppsessioner samt personliga möten där vi fokuserar enbart på din verksamhet. Utbildningen grundar sig i Business Made Simples material, kombinerat med egen erfarenhet av att bygga driva och sälja företag.

Tillväxt

Du implementerar det du lär dig under den här resan. Verktygen och nyckelområdena är beprövade och kommer att vara en naturlig del av att du kontinuerligt skalar upp din verksamhet.

Gör testet och få en nulägesbiild av ditt företag, vi tar sedan 20 minuter och går igenom resultatet tillsammans!

Jag återkommer till dig inom 28 timmar efter att du har slutfört testet.

Kommande Företagsaccelerator
Start:

Att driva ett företag på det du älskar att göra är en utmaning – men för många också det bästa sättet att lyckas med både företagandet och ditt livet i stort.

Jag har byggt företag hela mitt liv, och också letat efter smartast möjliga sätt för att lyckas. Business Made Simple täcker in de områden du behöver för ett framgångsrikt företagande, och är ett ramverk du verkligen kan växa med. Jag lutar mig i denna kurs mot detta ramverk, men kombinerar det också med mina egna erfarenheter av såväl motgångar som framgångar, för att verkligen skapa värde för dig som kör den här utbildningen! Hoppas vi ses där!