Så fungerar det

Mastermind - en grupp att utvecklas i - och med

I sin enkelhet är det en ansökan, en uppstart och en grupp som träffas två gånger i månaden. Du kan vara helt säker på att dina medresenärer är individer som kommer att utmana dig, som också står inför liknande utmaningar och som har lösningen på många av de vägbulor du stöter på i din väg mot målet!

Det finns aldrig någon konkurrens mellan de som ingår i grupperna, och det som sägs och delas stannar hos deltagarna. Att delta i en grupp är alltid en långsiktig satsning på minst sex månader – utvecklingen ligger i kontinuiteten och att lära känna varandra och varandras utmaningar på djupet.

Ansökan & intervju

För att säkerställa att Du får det du förväntar dig av din grupp, och att det verkligen blir en plats att växa på så måste vi först vara helt överens om ett par saker. Vilka det är? Det framgår i ansökan!
Efter inskickad ansökan tar vi ett samtal och diskuterar, bland annat vad du har för förväntningar och vad du vill få ut av ditt deltagande.

Första mötet

Första mötet är ca 2 timmar och handlar dels om att få lära känna varandras förväntningar och mål, men också om att direkt starta upp vårt gemensamma arbete framåt. Vi använder verktyg som snabbt ger oss en inblick i varandras drivkrafter och ambitioner, och vi inleder redan här arbetet med aktiviteter och ansvar.

Ansvar och utveckling

MasterMinds handlar om just detta - på engelska accountability och progress! Vi håller varandra ansvariga för våra åtaganden - och vi skriver under på de beslut var och en tar. Vi använder hela tiden en rad olika verktyg för att säkerställa mesta möjliga nytta för var och en - och det finns alltid ett stöd hos varandra, både på och mellan våra möten!

Scroll to Top